SLYDE KING 2K

De Slyde King 2K is een oplaadbare werk- en zaklamp van Nebo. De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium waardoor de lamp zowel stevig als licht in gewicht is. Door het aluminium te anodiseren ontstaat er een harde, slijtvaste laag, die het aluminium goed beschermt tegen roest en krassen. Verder heeft de Slyde King 2K aan de achterzijde een magneet zodat je de lamp gemakkelijk kan bevestigen op metalen oppervlakken.

Door aan de kop van de Nebo Slyde King 2K te trekken komt de werklamp tevoorschijn. Deze zit aan de zijkant van de zaklamp. Verder is de oplaadbare zaklamp verstelbaar waardoor de lamp tot wel 4 keer kan inzoomen. Door te drukken op de knop aan de bovenzijde kun je wisselen tussen 7 lichtstanden. Bovendien is de lamp dimbaar door de knop ingedrukt te houden.