Flip Litter Box

Het kattentoilet Flip van Modkat dankt haar naam aan de handige deksel, die met magneten makkelijk op te klappen en sluiten is. Afhankelijk van de kat en haar personeel kan de deksel van het toilet volledig afgedekt, half openen of compleet worden verwijderd. Gelijktijdig maakt dit het schoonmaken een stuk gemakkelijker doordat hij volledig open is. De bijpassende schep is aan de zijkant van het kattentoilet te bevestigd en zo altijd bij de hand.

Bij de levering inbegrepen is bovendien een handige, meervoudig bruikbaar zeil, dat met clips binnen in het kattentoilet kan worden vastgemaakt. Zo kan grit nog makkelijker worden verschoond. De frontale instap is met ong. 20 x 25 cm. Een slim concept, dat door haar sobere, moderne design optisch decent voor hygiëne en schoonheid zorgt.