Expedition North – Tide-Temp-Compass – Timex

De Expedition-horloges zijn al jaren een steunpilaar voor outdooravontuur, en deze nieuwste update geeft een nieuwe aantrekkingskracht aan een trail-ready klassieker. Dit uurwerk is gemaakt van 316L roestvrij staal en is letterlijk gebouwd voor de lange termijn, van de rondingen van de robuuste kast tot de ervaring van zijn drukknoppen.

Eersteklas materialen en duurzame productieprocessen zorgen voor onze legendarische duurzaamheid, waardoor onze Expedition North Tide-Temp-Compass een onmisbare uitrusting om je van jouw straat naar de top van een berg te brengen en weer terug.

Het horloge heeft de volgende kenmerken:

Kompas – Geen kampeer- of wandeltocht is compleet zonder kompas.

Saffierglas – het glas dat de wijzerplaat bedekt, is één van de belangrijkste elementen van elk horloge. Aan de ene kant beschermt het de wijzerplaat tegen beschadiging en aan de andere kant maakt het een aflezen mogelijk.

Waterbestendig tot 10 ATM – houdt u van zwemmen in het zwembad of wilt u tijdens een tocht een duik nemen in het meer, dan kan dat met het Timex Expedition North horloge om uw pols.

Thermometer – als u op reis gaat, moet u op elke omstandigheid voorbereid zijn. Om de sensor goed te laten werken, moet u het horloge van uw pols halen en op één plek laten liggen!