Bowers & Wilkins PX7

Achter het bureau, onderweg of in je luie stoel, met deze high-end draadloze hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins geniet je overal van je favoriete muziek. De PX7 is ontworpen door hetzelfde team sound engineers als de speakers van de legendarische Abbey Road Studio. Dat resulteert in een ongekende geluidskwaliteit die muziek, van pop tot klassiek, tot leven doet komen.

Active Noise Cancelling
Deze over-ear hoofdtelefoon is voorzien van Adaptive Noise Canceling die zich aanpast aan het omgevingsgeluid en dat naar wens weg filtert. Daardoor kun je overal van je muziek genieten zonder gestoord te worden. Ook zijn er 2 Clear Voice Communication microfoons aanwezig voor het voeren van digitale gesprekken.

Verfijnd design
De PX7 is bijzonder stijlvol en ergonomisch ontworpen. Door het composietmateriaal van geweven koolstofvezels is de koptelefoon sterk en flexibel en bestand tegen dagelijkse gebruik. De oorkussens zijn gemaakt van zacht kunstleer. Deze hoofdtelefoon is compact en makkelijk mee te nemen om je overal door je muziek kunt laten meevoeren.

Verbinden met geluidsdragers
De PX7 kan worden verbonden met iedere smartphone, tablet of laptop met bluetooth. Daarnaast is er voor Apple en Android telefoons een speciale app beschikbaar om de instellingen van de headphones te wijzigen. De PX7 heeft de beste Bluetooth 5.0 technologie, wat hoogwaardige overdracht van geluid mogelijk maakt.

Slimme functies
De hoofdtelefoon heeft sensoren die de muziek automatisch pauzeren of starten als je een oorkussen afdoet. Met de speciale app kun je onder andere zelf het niveau van de noise cancelling bepalen en instellen na hoeveel tijd de PX7 automatisch uitgeschakeld wordt.