Nothing ear (1)

Afgelopen week toch maar nieuwe oortjes gekocht van met merk Nothing. Helaas moet ik nog een paar weken wachten tot ze worden geleverd, maar hopelijk zijn ze het waard. Ik vinde de uitstraling al meer dan okay.

In juli 2021 kondigde het bedrijf Nothing haar eerste product aan: de Nothing ear (1). Nothing probeert met de ear (1) om zoveel mogelijk goede eigenschappen te combineren en tegelijkertijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te behouden. Deze oortjes hebben bijvoorbeeld active noise cancelling en Bluetooth 5.2!

Deze ear (1) hebben met hun doorzichtige kleur een gedurfd ontwerp, maar hier zit een goed idee achter. Nothing wil namelijk dat de elektronica aan de binnenkant van de ear (1) goed wordt uitgelicht want hier gaat het immers om. Ook wegen de oortjes maar 4,7 gram voor een optimaal draagcomfort.