Sony NW-WM1Z WALKMAN

Vroeger, lang gelden, had iedereen een walkman of later een discman. Met de intrede van de smartphone is dat “jammer genoeg verleden tijd. Gelukkig zijn er nog steeds fabrikanten die tegen de stroom in gaan en toch dit soort producten lanceren. Sony gaat dan ook niet een beetje tegen de stroom in, maar koest dan meteen voor de frontale aanval met gewoon de best mp3-speler van dit moment.

De Sony NW-WM1A is een ongekend goede Walkman met een perfect en gedetailleerd geluid voor onderweg en thuis met een head-fi koptelefoon. Hiermee kun je je muziek altijd bij je hebben, in welk formaat dan ook, en afspelen met een resolutie van 32-bit/384kHz en DSD.

De behuizing is gemaakt van gefreesd aluminium en er is gebruikgemaakt van OFC-koper voor optimale mechanische en elektrische eigenschappen.