CookPerfect Intelligent Vlees Thermometer

Met de CookPerfect Intelligent Vlees Thermometer is het plug and play! Steek de thermometer/ probe in het vlees, kies het soort vlees en het gewenste kookresultaat, druk op start koken en u bent klaar om te gaan. De thermometer zorgt elke keer voor perfect gebakken vlees op een exact voorspelde tijd. De Cookperfect meet de temperatuur op vijf verschillende plaatsen in het vlees en berekent dan zowel de kerntemperatuur als de omgevingstemperatuur van de bbq of oven

Om goede kookresultaten te behalen is het belangrijk om de kerntemperatuur van het vlees te weten. De kerntemperatuur, de koudste plek van het vlees, moet gelijk zijn aan de temperatuur van de rest van het stuk vlees. Om een goed kookresultaat te krijgen is een juiste meting van de kerntemperatuur dus heel belangrijk. Bij gewone vleesthermometers wordt de temperatuur alleen gemeten aan de punt van de probe, dit maakt het meten van de juiste kerntemperatuur vrij gecompliceerd, omdat je nooit precies weet of je de punt van de probe precies in de kern raakt. In feite zou dit kunnen betekenen dat je met 1 cm verschil er maar liefst 10 graden naast zit. Precies het verschil tussen Medium – Rare of Medium – Done. 

Vijf verschillende Zones

The CookPerfect thermometer meet de temperatuur op vijf verschillende plaatsen in het vlees en berekent dan zowel de kerntemperatuur als de warmte in de grill. Met de intelligente CookPerfect thermometer meet je gegarandeerd de juiste kerntemperatuur, ongeacht hoe de probe in het vlees is geplaatst, en nog belangrijker, je weet precies wanneer je vlees geserveerd kan worden! 

De CookPerfect wordt geleverd met een gratis app die momenteel beschikbaar is voor mobiele apparaten (iOS en Android).De CookPerfect is magnetisch, dus makkelijk te bevestigen aan uw barbecue! Wordt geleverd inclusief 1 Probe, de probe zijn los bij te bestellen. De CookPerfect is uit te breiden met nog een probe en kan twee stukken vlees tegelijk meten! De Cookperfect heeft een Bluetooth  bereik van 120 meter.