Stoov Homey – warmtekruik

Ook zo’n last van koude voeten in bed? Of knuffel je gewoon lekker graag met een kruik tussen je armen op de bank tijdens het kijken van je favoriete series? Met de warmtekruik van Stoov hoef je nooit meer te wachten op de waterkoker of bang te zijn voor gloeiend hete druppels die langs de dop naar buiten lopen: de elektrische kruik is geheel veilig en warmt jou binnen enkele seconden heerlijk op. Hoe warm de kruik wordt bepaal je helemaal zelf. Klik op het label en kies zo jouw ideale temperatuur, met als laagste stand 34 graden en als hoogste 42.

Door het slimme draadloze design van onze warmteproducten, neem je jouw Stoov Homey overal mee naartoe. Wanneer-ie vol is opgeladen geniet je tot wel 3 uur van de heerlijke warmte. Verwacht je langer on the road te zijn?