Insta360 Link

Insta360 Link biedt de krachtige combinatie van premium beeldkwaliteit met een naadloze gebruikerservaring voor zakelijke professionals en live streamers. Tenminste als je de marketing mag geloven. Uitgerust met 4K-resolutie en een grote 1/2”-sensor, levert Link levensechte beeldkwaliteit, details en een hoog dynamisch bereik in alle lichtomstandigheden. Tot zover ben ik het met ze eens. Superhandig camera die je overal volgt en tot nu toe goed beeld geeft in alle omstandigheden. Een 3-assige gimbal en ingebouwde AI-algoritmes zorgen ervoor dat de webcam de gebruiker altijd in beeld houdt en reageert op handgebaren.

Insta360 Link houd je in beeld.
De AI-functies van Link maken het leven van webcam gebruikers op een aantal manieren eenvoudiger. De gimbal-lens maakt gebruik van AI-tracking om de bewegingen van de gebruiker te volgen, zodat deze altijd perfect gecentreerd blijft. Dankzij automatisch kadreren en zoomen hoeft de camera tijdens een gesprek niet handmatig te worden bijgesteld.